TB Baits Hard Boilie Garlic Liver

Kód: TB00115 TB00124 TB00451 Zvolte variantu
119 Kč 119 Kč 349 Kč od 119 Kč 106 Kč bez DPH 106 Kč bez DPH 312 Kč bez DPH od 106 Kč bez DPH
Vyprodáno Skladem (1 ks) Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
- 22.11.2024 - Zvolte variantu
Naše oblíbené boilie v extra tvrdém provedení.
 

Jedinečná nástraha pro lov, který je delší než 12 h. U boilie Hard se nemusíte bát, i po 48h je nastraženo pod Vašim háčkem. Je vhodné pro lov na velkých jezerech a řekách s množstvím raků a bílé ryby.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naše oblíbené boilie v extra tvrdém provedení.
 

Jedinečná nástraha pro lov, který je delší než 12 h. U boilie Hard se nemusíte bát, i po 48h je nastraženo pod Vašim háčkem. Je vhodné pro lov na velkých jezerech a řekách s množstvím raků a bílé ryby. Receptura složení mixů je stejná, jako u klasického boilie, jen je při výrobě přidáno více vaječného albuminu a mléčného lactalbuminu. Tím docílíme toho, že boilie není vysušené na kámen, zároveň skvěle vylučuje atraktory do svého okolí a je okamžitě stravitelné pro kapry. Nerozpadá se jako klasické boilie a tím neláká malé ryby a dokáže ve vodě „počkat“ na velké kapry. Díky řadě hard můžete lovit ty největší kapry po celé Evropě. Boilie v tomto provedení je nejoblíbenější nástrahou a návnadou Tomáše Blažka. Pokud je vaším cílem kapitální úlovek, a ne počet úlovků, tak je pro vás boilie Hard ideální volbou. Po vhození do vody se nerozpadá, ale účinkuje okamžitě. Lze jej tedy použít i pro kratší vycházky a není pravidlem, že je nutné na záběr dlouho čekat.

Příchuť Garlic liver

Boilie postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem. V mixu je velký podíl silného extraktu z hovězích jater. V tomto druhu boilie je použita játrová a česneková esence plus tekutá potrava na játrovém základu a je doplněno ptačím zobem s hmyzem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: